dansk  english

Vi tilbyder

Vi tilbyder "Det klassiske videoalbum", og i nær fremtid også "Det udvidede videoalbum".

Det klassiske videoalbum

Det klassiske videoalbum

Én stor begivenhed, opdelt i kapitler som kan vælges fra en menu.

Det klassiske videoalbum egner sig til alle store begivenheder. Det kan f.eks. være brylluppet, barnedåben eller konfirmationen. Det kan også være en rund fødselsdag eller måske en ferietur.

Det klassiske videoalbum indeholder typisk kun video fra én bestemt begivenhed, med mere dybdegående optagelser og en samlet varighed på op til en time eller mere. Pga denne mængde video deles det hele typisk op i kapitler, som hver indeholder video fra forskellige højdepunkter fra dagen.

Udvidet videoalbum

Det udvidede videoalbum

Mange små begivenheder fra flere år, indekseret i en søgbar liste, som danner dynamiske afspilningslister.

Det udvidede videoalbum kan opfattes som et slags dagligdags video album, indeholdende nogle få minutter fra de fleste små begivenheder du deltager i. Det er video versionen af det gammeldags fotoalbum, og indeholder derfor typisk video fra flere år – måske endda årtier.

Der er som sådan ingen kapitler på det udvidede videoalbum og måden menusystemet fungerer på er meget anderledes end det klassiske videoalbum. Det udvidede videoalbum genererer dynamiske afspilningslister baseret på dine søgekriterier. I december kan du f.eks. vælge at se videoer fra alle tidligere juleaftener ved blot at vælge ”jul” som søgekriterie.

Læs mere

Hvilket album skal jeg vælge?

De to typer af albummer egner sig til forskellige slags video-optagelser. Hvis du holder af at optage en lille smule video til de fleste små begivenheder du deltager i, så vil du sikkert være interesseret i det udvidede album. Og hvis du foretrækker kun at optage video til større begivenheder (men til gengæld optager meget video til disse), så er det nok det klassiske album du er interesseret i.

Der er dog undtagelser: F.eks. kan det være du gerne vil have et klassisk album med et helt års optagelser, hvor hvert kapitel er en begivenhed i sig selv. Det kan også sagtens laves.

Mens det klassiske videoalbum typisk indeholder omkring en times video fra en enkelt begivenhed, indeholder det udvidede album typisk kun 10-15 minutter fra mange forskellige begivenheder.

Hvis du har et klassisk videoalbum som du ønsker at lægge på et udvidet videoalbum, så vil man typisk korte det lidt ned så det kun indeholder højdepunkterne.

Mens det klassiske videoalbum kan leveres på flere forskellige slags medier, kan det udvidede videoalbum kun leveres på en Blu-ray Disc eller en Blu-ray ISO fil. Den nødvendige teknik er ganske enkelt ikke tilgængelig på DVD eller USB.

Det udvidede video album kan vokse med årene. Du skal blot sende os dine nye optagelser, som du gerne vil have tilføjet. Så sender vi dig en ny Blu-ray Disc.